Woningontruiming kosten en tarieven


Wij werken voor zeer concurrerende tarieven het is moeilijk te zeggen wat de kosten worden daarom krijgt u van ons altijd een gratis offerte vooraf dat is wel zo prettig. U kunt ons bereiken op 06- 430 578 72 (24 uur per dag, 7 dagen per week ) opnemen, wij komen dan zo spoedig mogelijk een offerte uitbrengen.

Wij komen graag bij u langs om met u de mogelijkheden door te nemen en te kijken waar het om gaat. We kunnen desgewenst direct beginnen dan wel een ontruiming met u inplannen. Wij werken snel, discreet, zijn uiterst flexibel en bieden u altijd de beste en voordeligste oplossing.

Bij ons betalen bestaande klanten niets aan, bent u een nieuwe of incidentele klant dan verzoeken wij een aanbetaling van 30% te deponeren alvorens wij met de werkzaamheden starten.

Wij leggen schriftelijk vast wat we komen doen, hoelang het duurt en wat de kosten zijn. U krijgt een totaal prijs voor de opdracht er komt niets meer bij. Voor eventueel op uw verzoek uit te voeren meerwerk, inhuur materiaal en afvoer afval betaald u afgesproken bedragen.


Veelgestelde vragen bij een woningontruiming:

 

Heb ik garantie op de werkzaamheden?

Doordat wij reeds honderden woningen hebben opgeleverd hebben wij een ruime ervaring en kunt u de ontruiming en oplevering van de woning met een gerust hart aan ons overlaten.

Door onze vele ervaring en nauwkeurigheid van werken bieden wij u een gratis opleverings-garantie. Dit houdt in dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie die de woningbouwvereniging/ verhuurder zal doen wordt voor 100% goed gekeurd, zo niet dan komen wij kosteloos terug om het in orde te maken.

Vele woningbouw inspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten?

U krijgt altijd vooraf een offerte met een totaal prijs. Een totaal prijs betekent bij ons ook echt een totaal prijs er komt niets meer bij. Kunnen of willen wij uw ontruiming niet aannemen tegen een all-in prijs dan hebben wij voor u glasheldere uur / dag tarieven voor inhuur van mens en materiaal.

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

Ja en nee. In principe niet, maar als er sprake is van verkoopbare spullen dan wordt hiervoor in overleg een bedrag in mindering gebracht op de totale kosten van de ontruiming. Voor waardevolle stukken uit de inboedel kunnen wij ons taxateur inschakelen voor een voorlopige taxaties (laten) doen. Wij kunnen het transport verzorgen of opslaan. Voor bedrijven kunnen wij de apparatuur zoals koffieautomaat, frisdrankautomaat of een vendingmachine overnemen.

Hoe lang gaat de woning ontruiming duren?

Dat is geheel afhankelijk van de omvang van het project, meestal redden wij het in een dag .

Doen jullie ook verhuizingen?

Wij kunnen de gehele verhuizing voor u uit handen nemen, van inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van de meubels in de nieuwe woning.

Waar gaan de spullen heen?

De rest inboedel wordt naar uw wens, zoveel mogelijk gerecycled, dus naar een milieustraat dan wel kringloop instantie.

Wanneer kunt u beginnen?

U kunt vrijwel altijd direct een passende offerte verwachten. Aanvang van de werkzaamheden in overleg met u.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in spoedklussen en kunnen u snel van dienst zijn! Spoed klus bel direct: Tel. 06 430 578 72 of 023- 576 25 05

Zijn er kosten verbonden aan de offerte?

Nee een offerte kost en verpicht u tot niets.

Ruimt u ook ernstig vervuilde woningen op?

Leegruimen, schoonmaken en desinfecteren behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Verwijderen jullie ook asbest?

Ja, Bij constatering of het vermoeden van asbesthoudende zaken, (oud vloerzeil is vaak asbesthoudend) komt er een monstername (kosten: €62,50 per soort zeil). Mocht er in het monster asbesthoudend zijn dan neemt in een huur situatie veelal de woningbouw vereniging het verwijderen voor haar rekening, zeker als deze woning verhuurder is aangesloten bij AEDES http://www.aedes.nl hoeft u zich geen zorgen te maken. Het is dan ook van groot belang dat u asbesthoudende materialen vloerzeilen, gevelkachels niet beroert om besmetting van de omgeving te voorkomen.

Betreft het een koophuis of een particuliere verhuurder dan kan het zijn dat de huurder het asbest moet laten verwijderen, in dat geval kunnen wij het gehele proces voor u in orde maken.

Asbest inventarisatie, vergunningen aanvraag en sanering.

Moet ik zelf nog iets doen?

Nee in principe niet, u haalt voor de ontruiming weg wat u mee wilt nemen of geeft duidelijk aan wat er achter blijven moet.

Wordt er ook schoongemaakt?

Alles wat er gedaan wordt staat omschreven in de offerte, daar kunnen ook schoonmaak werkzaamheden in opgenomen worden. Als u kiest voor bezemschoon opleveren dan vegen wij de vloer voor vertrek aan.

Verrichten jullie ook herstelwerkzaamheden?

Jawel wij kunnen alle voorkomende herstelwerkzaamheden voor u (laten) uitvoeren, het weghalen van tussen muren en aanpassingen in de woning. Van het witten van muren en plafonds tot een complete verkoop klaar gemaakte en sfeervol ingerichte woning voor verkoop kunt u bij ons terecht.

Regelen jullie de oplevering en sleutel teruggave aan de verhuurder?

Ook dat kunnen wij voor u doen, teruggave en oplevering van de woning aan de desbetreffende instantie, woningbouw vereniging, makelaar of verhuurder inclusief het begeleiden van de eind inspectie en teruggave van de sleutels.

Kan ik bij u ook spullen opslaan?

Uiteraard kunnen wij dat voor u regelen bij een opslagplaats bij u in de buurt.

Dragen jullie zorg voor de gehele ontruiming?

Ja, als wij komen hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, alles wat besproken is gaat er uit. U kunt gewoon thuis blijven of naar uw werk gaan. Komen wij onverwacht nog iets tegen waarover twijfel bestaat of wat achteraf tot discussie zou kunnen lijden, dan krijgt u van ons een sms of een telefoontje om even kort te overleggen.

Kopen jullie ook op?

Voor het opkopen van de inboedels kunt u ook bij ons terecht. Voor al uw overige vragen neemt u gerust contact op via het contact formulier of telefonisch op 023 576 2505 of 06 430 578 72

Halen jullie ook spullen op voor kringloop?

Wij kunnen u daarmee uiteraard van dienst zijn bij totale woning ontruimingen en bedrijfsontruimingen. Uiteraard zorgen wij voor zoveel mogelijk hergebruik volgens uw wensen.

Zwaar vervulde woning ontruimen?  Vraag hier een gratis offerte aan.


Snelontruiming
Woningontruimen

woningontruiming- apartement ontruimen in binnen stad amsterdam

Nicotine aanslag verwijderen

Traplift en tapijt verwijderen

traplift wordt verwijderen

Kantoor leegmaken

Hennep plantage ontruimen

Schuur leegmaken

schuur leegmaken

Woningingontruiming huis leegmaken

woning leegmaken woningontruiming inboedels en vloerbedekking verwijderen