Voordelige Inboedelopslag


Bij een ontruiming of verhuizing kan het voorkomen dat u uw spullen moet opslaan. Bij snelontruiming kunt u uw spullen laten opslaan.

Uw spullen veilig opgeslagen

Uw spullen worden veilig en droog opgeslagen. Onze loods is niet verwarmd verzekeren van de goederen mogelijk tegen meerprijs of zelf melden aan uw inboedel verzekering dat de goederen (tijdelijk) bij ons zijn opgeslagen en aldaar verzekerd dienen tezijn.

24-uurs service woningontruimingen

Het kan voorkomen dat een woning snel ontruimd moet zijn en dat het nog niet duidelijk is wat er met de inboedel moet gebeuren.

Onze woningontruimers ontruimen de woning indien nodig binnen 24 uur en maken van de inboedel een inventarislijst, eventueel met foto's. In de opslag wordt de ontruimde inboedel opgeslagen totdat het voor u duidelijk is, wat er met de boedel gebeuren moet. Vanuit de opslag kan de inboedel vervolgens naar één of meerdere adressen vervoerd worden. Natuurlijk kunt u er ook voorkiezen de spullen zelf op te halen uit de opslag.

Opslagruimte

zoekt u een opslag voor het stallen van uw goederen voor langere of kortere termijn. De opslag is voordelig, droog en veilig. Wederzijdse opzegtermijn 1 maand geen auto's / motoren / brandbare of

ilegale goederen/ stoffen.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op het contactformulier of bel: 023 576 25 05.

Door onze flexibiliteit kunnen wij vrijwel aan elke spoedopdracht voldoen ook bij het schoonmaken na overlijden of plaats delict. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereibaar via Mob: 06 43057872

Snelontruiming
Woningontruimen


opslag voor uw inboedels boedel-ontruimen-bij-snelontruiming.nl