Veelgestelde vragen bij een woningontruiming


Heb ik garantie op de werkzaamheden?

Doordat wij reeds honderden woningen hebben opgeleverd hebben wij een ruime ervaring en kunt u de ontruiming en oplevering van de woning met een gerust hart aan ons overlaten.

Door onze vele ervaring en nauwkeurigheid van werken bieden wij u een gratis opleverings-garantie. Dit houdt in dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie die de woningbouwvereniging/ verhuurder zal doen wordt voor 100% goed gekeurd, zo niet dan komen wij kosteloos terug om het in orde te maken.

Vele woningbouw inspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten?

U krijgt altijd vooraf een offerte met een totaal prijs. Een totaal prijs betekent bij ons ook echt een totaal prijs er komt niets meer bij. Kunnen of willen wij uw ontruiming niet aannemen tegen een all-in prijs dan hebben wij voor u glasheldere uur / dag tarieven voor inhuur van mens en materiaal.

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

Ja en nee. In principe niet, maar als er sprake is van verkoopbare spullen dan wordt hiervoor in overleg een bedrag in mindering gebracht op de totale kosten van de ontruiming. Voor waardevolle stukken uit de inboedel kunnen wij ons taxateur inschakelen voor een voorlopige taxaties (laten) doen. Wij kunnen het transport verzorgen of opslaan. Voor bedrijven kunnen wij de apparatuur zoals koffieautomaat, frisdrankautomaat of een vendingmachine overnemen?

Hoe lang gaat de woning ontruiming duren?

Dat is geheel afhankelijk van de omvang van het project, meestal redden wij het in een dag .

Doen jullie ook verhuizingen?

Wij kunnen de gehele verhuizing voor u uit handen nemen, van inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van de meubels in de nieuwe woning.

Waar gaan de spullen heen?

De rest inboedel wordt naar uw wens, kleding naar Leger Des Heils, zoveel mogelijk gerecycled, dus naar een milieustraat dan wel kringloop instantie.

Wanneer kunt u beginnen?

U kunt vrijwel altijd direct een passende offerte verwachten. Aanvang van de werkzaamheden in overleg met u.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in spoedklussen en kunnen u snel van dienst zijn! Spoed klus bel direct: Tel. 06 430 578 72 of 023- 576 25 05


Zijn er kosten verbonden aan de offerte?

Nee een offerte kost en verpicht u tot niets.

Ruimt u ook ernstig vervuilde woningen op?

Leegruimen, schoonmaken en desinfecteren behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Verwijderen jullie ook asbest?

Ja, Bij constatering of het vermoeden van asbesthoudende zaken, (oud vloerzeil is vaak asbesthoudend) komt er een monstername (kosten: €62,50 per soort zeil). Mocht er in het monster asbesthoudend zijn dan neemt in een huur situatie veelal de woningbouw vereniging het verwijderen voor haar rekening, zeker als deze woning verhuurder is aangesloten bij AEDES http://www.aedes.nl hoeft u zich geen zorgen te maken. Het is dan ook van groot belang dat u asbesthoudende materialen vloerzeilen, gevelkachels niet beroert om besmetting van de omgeving te voorkomen.

Betreft het een koophuis of een particuliere verhuurder dan kan het zijn dat de huurder het asbest moet laten verwijderen, in dat geval kunnen wij het gehele proces voor u in orde maken. Asbest inventarisatie, vergunningen aanvraag en sanering.

Moet ik zelf nog iets doen?

Nee in principe niet, u haalt voor de ontruiming weg wat u mee wilt nemen of geeft duidelijk aan wat er achter blijven moet.

Wordt er ook schoongemaakt?

Alles wat er gedaan wordt staat omschreven in de offerte, daar kunnen ook schoonmaak werkzaamheden in opgenomen worden. Als u kiest voor bezemschoon opleveren dan vegen wij de vloer voor vertrek aan.

Verrichten jullie ook herstelwerkzaamheden?

Jawel wij kunnen alle voorkomende herstelwerkzaamheden voor u (laten) uitvoeren, het weghalen van tussen muren en aanpassingen in de woning. Van het witten van muren en plafonds tot een complete verkoop klaar gemaakte en sfeervol ingerichte woning voor verkoop kunt u bij ons terecht.

Regelen jullie de oplevering en sleutel teruggave aan de verhuurder?

Ook dat kunnen wij voor u doen, teruggave en oplevering van de woning aan de desbetreffende instantie, woningbouw vereniging, makelaar of verhuurder inclusief het begeleiden van de eind inspectie en teruggave van de sleutels.

Kan ik bij u ook spullen opslaan?

Daarvoor kunt u ook bij ons terecht meer info..

Dragen jullie zorg voor de gehele ontruiming?

Ja, als wij komen hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, alles wat besproken is gaat er uit. U kunt gewoon thuis blijven of naar uw werk gaan. Komen wij onverwacht nog iets tegen waarover twijfel bestaat of wat achteraf tot discussie zou kunnen lijden, dan krijgt u van ons een sms of een telefoontje om even kort te overleggen.

Kopen jullie ook op?

Voor het opkopen van de inboedels kunt u ook bij ons terecht. Voor al uw overige vragen neemt u gerust contact op via het contact formulier of telefonisch op 023 576 2505 of 06 430 578 72

Halen jullie ook spullen op voor kringloop?

Wij kunnen u daarmee uiteraard van dienst zijn bij totale woning ontruimingen en bedrijfsontruimingen. Uiteraard zorgen wij voor zoveel mogelijk hergebruik volgens uw wensen.

Zwaar vervulde woning ontruimen?

klik hier om ook een offerte aan te vragen Of stel hier uw vraag

Snelontruiming
Woningontruimen


gelijmde-tapijt-verwijderen

Overige klussen in en om het huisMilieuvriendelijke afvoer en recycling van oude materialen renovatie van een woningalle klussen in en om het huis snel ontruiming.nl boedel-ontruimen-bij-snelontruiming.nl afvoeren van meubilair overige verwijderen van de inboedel snelontruiming verhuisdoos met 100% tevredenheidsgarantie

Maken jullie ook schoon?

wij leveren standaard de woning bezemschoon op en daarbij hoort
ook een doekje over het aanrecht
en de vensterbanken.
Mocht u meer schoonmaak wensen hebben dan is dit altijd bespreekbaar.
Nieuwe situatie
Nieuwe woonboot afgemeerd.
Alle kleine voorkomende werkzaamheden
Diverse onderhoudswerkzaamheden en reparaties in en om het huis.