Woningontruiming diensten:

Woningontruiming bezemschoon opleveren huurwoning of verkoop klaar maken woning, woningontruiming met spoed kunnen wij direct ontruimen.


Heeft u een woning die leeg opgeleverd moet worden? denk hierbij aan: Inboedels verwijderen, vloerbedekking verwijderen, lampen verwijderen, gordijn en de gordijnrails verwijderen, tuin onderhouden (soms moet deze zelfs helemaal leeg), gaten in de muren vullen, tapijt van de trappen verwijderen, verwijderen van (zelfgemaakte) vaste kasten of planken. Het moet allemaal gebeuren maar u heeft zelf geen tijd er voor.

Wij kunnen u van dienst zijn, indien gewenst handelen wij alles af met de verhuurder, wij realiseren de eindinspectie, alle contracten bij nutsbedrijven worden opgezegd en leveren de sleutels in bij de verhuurder. Ook kunnen wij de opslag van uw inboedel verzorgen en dat allemaal voor u realiseren en wel op korte termijn!

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Bezemschoon opleveren met 100% opleveringsgarantie!
 • Uw woning geheel of gedeeltelijk ontruimen.
 • Milieuvriendelijk afval afvoeren.
 • Desinfecteren bij overlijden.
 • Ernstig vervuilde panden reinigen en desinfecteren.
 • Oplevering met verhuurder of makelaar, altijd binnen de gestelde termijn.
 • Bruikbare goederen doneren aan goed doelen.
 • Inboedels tijdelijk opslaan.

De werkzaamheden tbv het ontruimen en opleveren bestaan uit:

 • Het verwijderen van de inboedel.
 • Het verwijderen van vloerbedekking en laminaat.
 • Het afvoeren van meubilair, afval en overige.
 • Het bezemschoon opleveren van het object.
 • Het terugbrengen van een woning/kantoor in de oude staat.
 • Het reinigen van ernstig vervuilde panden, necrotische resten verwijderen.
 • Het opruimen en schoonmaken van een plaats delict
 • Schoonmaaken en desinfecteren na een overlijden in de woning.

Nieuwbouw opleveren

 • Sanitair ontdoen van cementsluier.
 • Het bouwproject stofvrij maken.
 • Ramen schoonmaken + restanten verwijderen.
 • Bouwafval afvoeren.

Alle kleine voorkomende werkzaamheden

 • Diverse onderhoudswerkzaamheden en reparaties in en om het huis.
 • Overige klussen in en om het huis.
Voor iedere opdracht bekijken wij hoe wij het voor u zo voordelig mogelijk kunnen ontruimen. Hierbij zetten wij uitsluitend professioneel materiaal en vakmensen in. Zoals verhuisliften, verhuisdozen, dekens, schoonmaak materialen en producten.

Snelontruiming.nl neemt uw zorgen uit handen, wij werken naar uw behoefte met een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen.

Doordat wij uiterst flexible werken kunnen wij direct een offerte voor u maken en na uw akkoord direct aan de slag gaan. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. U kunt ons inzetten bij calamiteiten en milieu incidenten tevens zijn wij beschikbaar voor spoed opdrachten.

Bezemschoon opleveren huurwoning

Hier kunt u lezen in welke staat u de woning moet opleveren, welke zaken u wel of niet moet repareren of verwijderen. De regels zijn voor woning en kamers gelijk Overal waar u 'woning' leest, kunt u ook 'kamer' lezen.

Het uitgangspunt bij opleveren van de woning is dat de huurder de woning moet opleveren zoals deze was bij het aangaan van de huurovereenkomst Veranderingen die u zelf met schriftelijke toestemming van de verhuurder heeft aangebracht mag u laten zitten, tenzij destijds is afgesproken dat u deze moet verwijderen bij het einde van de overeenkomst. Zaken die door normaal gebruik en normale slijtage zijn verouderd vallen hier buiten. Het is logisch dat bijvoorbeeld een keuken na 10 of 20 jaar deels of geheel versleten is. De vraag is uiteraard hoe bepaald wordt, in welke staat de woning was bij het begin van het contract.

Overledene aangetroffen in de woning & "Lijkvinding"

Opruimen en schoonmaken na overlijden in de woning is ons specialisme, wij werken discreet en snel na het afronden van het forensisch onderzoek maken wij de woning voor u schoon en plaatsen indien nodig geur verdrijvers. Ook als de overledene langere tijd in de woning heeft gelegen moet u bij ons zijn.

Kamer ontruimen in zorgcentra.

Vaak moet een kamer in een bejaardenhuis op zeer korte termijn leeg worden opgeleverd ook hierbij zijn wij uw graag van dienst spoedontruiming.

Vervuilde woning ontruimen

Wij dragen zorg voor de gehele ontruiming en schoonmaak van de vervuilde woning indien nodig verrichten wij ook reparatie's of schilderwerkzaamheden.

Garageboxen, schuren en zolder ontruimen

Een garage, schuur of zolder wordt al gauw een opslag plats van spullen die u eigenlijk niet meer gebruikt, wij ontruimen snel en efficiënt zodat u uw ruimte weer nuttig kan gebruiken of opleveren. Snelontruiming geeft u de ruimte.

Bedrijfspanden ontruimen

Winkel, fabriek, loods of opslag ontruimen vaak komt er meer uit dan u denkt, Snelontruiming is u graag van dienst met het ontruimen van bedrijven en winkel panden. Hiervoor kunt u ons het beste inschakelen.

Verhuizing naar een seniorenwoning

Vaak een hele stap, naast de verhuizing blijft er vaak ook nog een woning over die ontruimd dient te worden hierbij bieden wij u de helpende hand.

Schoonmaken plaats delict

Opruimen en schoonmaken van een plaats delict is gespecialiseerd werk waarin wij ruime ervaring hebben. Snel en discreet.

Koopwoning ontruimen en klaarmaken

Bij het verkopen van uw huis is het belangrijk om uw huis zo ruim, licht en net mogelijk te presenteren. Uw wensen staan altijd centraal.

Huurwoning ontruimen

Snelontruiming werkt door heel Nederland, 100% tevredenheidsgarantie op geleverde diensten. Zo neemt u geen enkel risico. Voorts werken wij tegen zeer gunstige tarieven, goedkoop en goed. Oplevering met verhuurder altijd binnen de gestelde termijn.

Verhuizen, woning, appartement of flat en daarna ontruimen

Wij zijn door veel ervaring de beste in de voorbereiding, verzorging en uitvoering van uw verhuizing en daarna oude woning ontruimen. Wij beschikken over de beste materialen om uw spullen zo veilig mogelijk te vervoeren en bezemschoon opleveren van uw achtergebleven woning.

Aanleunwoning ontruimen

Snelontruiming verzorgt graag het ontruimen van uw aanleunwoning voor u. Wij werken snel en netjes tegen zeer scherpe tarieven.

Vloerbedekking verwijderen

Gelijmde vloerbedekking verwijderen, snel professioneel. De woning worden netjes gestofzuigd. De vloer is stofvrij en de ondergrond is daarmee helemaal klaar voor de nieuwe vloer.

Kleine voorkomende werkzaamheden verrichten

Wij verrichten alle werkzaamheden die voorkomen bij een volledige ontruiming of oorspronkelijke staat worden teruggegeven.

Inboedel tijdelijk opslaan na woningontruiming

Daarvoor kunt u ook bij ons terecht meer info..

  Snelontruiming Woningontruiming


 1. Snel & flexibel in vergelijking met andere woningontruiming bedrijven.
 2. 7 dagen per week beschikbaar.
 3. Professioneel & zorgeloze woningontruiming
 4. 100% tevredenheidsgarantie op uw woningontruiming.

Vraag ook een vrijblijvende offerte aan

Email: info@snelontruiming.nl

Bel direct: 023-5762505 of 06-43057872

Woningontruiming diensten in uw woonplaats? Klik hier


100% tevredenheidsgarantie

woningontruiming opleveren garantie

Milieuvriendelijk afval afvoeren.

Milieuvriendelijk afval afvoeren.

Behang afstomen
ramen en kozijnen schoonmaken

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Zwaar vervuilde woning ontruimen

Zwaar vervuild huis ontruimen

Gehele woning schoonmaken

woningontruiming schoonmaken gehele woning

Verhuist en ontruimen

Intensive schoonmakem

Kozijnen en ramen intensive reinigen
€ 50,00 korting bij snelontruiming- woning ontruiming